K Karides istekli 18 Ağu 2023 #1 Satranç oynamaya yeni başladım ve çok kötüyüm. Temel kuralları biliyorum ama her zaman bir şeyleri yanlış yapıyorum. Oyunumu nasıl geliştirebilirim?
Satranç oynamaya yeni başladım ve çok kötüyüm. Temel kuralları biliyorum ama her zaman bir şeyleri yanlış yapıyorum. Oyunumu nasıl geliştirebilirim?
userbilmemne bilgeliğe doğru ilk adımlar 18 Ağu 2023 #2 Sabırlı ol. Satranç öğrenmek zaman alır. Bol bol bulmacaya çözmeye çalış
Hİkarunukamukarakumara piyoncuk 18 Ağu 2023 #3 Bol bol bulmaca çöz ve oyun sonu bulmacalarını çözmeyi dene. Analizini bilgisayardan değil tahtadan kendin yapmayı dene mutlaka.
Bol bol bulmaca çöz ve oyun sonu bulmacalarını çözmeyi dene. Analizini bilgisayardan değil tahtadan kendin yapmayı dene mutlaka.
fatihtufan usta YardımSever Piyon Premium Üye Vezir 18 Ağu 2023 #4 Hikaru gibi ünlü ustaların oyunlarını izle,Bulmaca çöz ve analizlerini kendin yap bu üçünü yaptığın sürece farkı görüceksin
Hikaru gibi ünlü ustaların oyunlarını izle,Bulmaca çöz ve analizlerini kendin yap bu üçünü yaptığın sürece farkı görüceksin
ene Moderator Yönetici Blogger YardımSever Piyon Premium Üye Vezir 19 Ağu 2023 #6 Yeni başladıysan gayet normal böyle olması. Kendine biraz zaman verirsen zamanla alışırsın.