Yardım Satranç öğrenmeye nasıl başlamalıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Miller
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi 25,016
Ben de kısa süre önce satranç öğrenmeye başladım ve sizlerle deneyimimi paylaşmak istedim. Açıkçası uzun süredir ilgimi çekiyordu ama bir türlü nereden başlayacağımı bilemiyordum. Sonra internette gezinirken https://kitab-evi.com adresinde satrançla ilgili temel bilgileri içeren bir kitap buldum. Gerçekten sade ve anlaşılır bir dille yazılmış. Kuralları, taşların hareketlerini, oyun sonlarını ve stratejiye giriş bölümlerini adım adım öğrenmemi sağladı.

Bu kitabı okuduktan sonra satranca olan ilgim daha da arttı. Şimdi hem puzzle çözüyorum hem de yavaş yavaş 10+0 gibi tempolu oyunlar oynamaya başladım. YouTube’daki başlangıç seviyesindeki videolarla da destekliyorum.

Yeni başlayanlara önerim: acele etmeyin, küçük adımlarla başlayın ve öğrenme sürecini keyifli hale getirin.

Kolay gelsin herkese :)

//tronenergyfrog.com lets you lock in an energy rate for a single USDT TRC‑20 transfer, paying only the quoted TRX amount instead of burning it.
For one active wallet I saw rates as low as 1 TRX and sometimes even below 1 TRX during brief price dips.
The hourly 7‑day history makes those dips easy to spot, so you can time a rental just before a transfer.
Even if you’re not buying, the transparent price chart shows how much you could save by renting instead of using your own TRX.
When is the best moment to lock in a rate before sending a single USDT?

Geri