- Konu Yazar
Samsung galaxy a13 telefonuma nasıl root atarım? Aslında amacım android sürümünü düşürmek bu sayede hızlanır belki?
Bilmiyorum açıkmı değilmi nasıl öğrenirim?Cihazınızın bootloader kilidi açık mı?
Telefon açılırken ekranda kilit işareti yoksa veya açılırken önünüze bootloader kilidi açık diye uyarı vermiyorsa kapalıdır. Bunu yapmak verilerinizi sileceğinden önermem. Bootloader'ı açmak için fastboot moduna girmeniz ve bilgisayarınızdan bootloader'ı kaldırmanız gerekecektir. Bunun içinde adb diye bir program gerekli.Bilmiyorum açıkmı değilmi nasıl öğrenirim?
telefonumu açarken kilit çıkmıyor demek ki kapalı biraz karışık geldi ama deniyorumTelefon açılırken ekranda kilit işareti yoksa veya açılırken önünüze bootloader kilidi açık diye uyarı vermiyorsa kapalıdır. Bunu yapmak verilerinizi sileceğinden önermem. Bootloader'ı açmak için fastboot moduna girmeniz ve bilgisayarınızdan bootloader!ı kaldırmanız gerekecektir. Bunun içinde adb diye bir program gerekli.
Evet biraz karışık. Youtube'dan ilgili telefonla ilgili root işlemlerini bulabilirsiniz.telefonumu açarken kilit çıkmıyor demek ki kapalı biraz karışık geldi ama deniyorum
biraz karışık olmuş ama denerim hocam yardım için teşekkürler eline sağlıkBuraya adım adım yazdım umarım yardımcı olur;
Rehber - Samsung Galaxy A13 Root Atma
Bu makalede, Samsung Galaxy A13'e root atma ve Android sürümünü düşürme işleminin nasıl yapılacağı anlatılmaktadır. Root atma, cihazınızın kök erişimini elde etmenizi sağlar. Bu, cihazınızdaki tüm dosyalar ve ayarlar üzerinde tam kontrol sahibi olduğunuz anlamına gelir. Android sürümünü...forumchess.com.tr