Merhaba arkadaşlar, sizlere TruckersMP Launcher'ın açılmama durumunda neler yapmanız gerektiğini anlatan kısa bir yazı yazdım. Yazıdaki adımları eksiksiz yaparsanız, açılacağına eminim. İlk olarak neden açılmadığına dair bilgi vermek istiyorum. Yeni format atılan bilgisayarlarda veya sürücüsü eksik bilgisayarlarda, indirilen Launcher'ın bozuk olması gibi sorunlardan dolayı açılmama durumu gösterebilir. Bunun çözümü oldukça basittir.
İlk olarak sizden Windows + R tuşlarına basmanızı istiyorum. Yaptıktan sonra "appdata" yazın ve "local" klasörüne giriş yapın. Local klasörüne giriş yaptıktan sonra orada "TruckersMP" isimli bir klasör görürseniz silin. Sildikten sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz Launcher'ı da silin. Ardından Denetim Masası'ndan TruckersMP'yi kaldırın. Ayrıca Belgelerim klasörüne girip eğer var ise oradan da "TruckersMP" İsimli klasörü silin.
Kaldırdıktan sonra, sizden bu bağlantıya tıklayarak bahsettiğim sürücüleri eksiksiz kurmanızı rica ediyorum. Kurduktan sonra ek olarak Microsoft .NET Framework 4.5 kurun. Bu işlemleri yaptıktan sonra TruckersMP Launcher'ı indirin ve yönetici olarak başlatın. Sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.
Son düzenleme: