- Konu Yazar
Bir uygulamanın içinde ki, otomatik dosyaların gideceği yere yönlendirme yapan ve içinde mod dosyası, Türkçe dil dosyası vb. dosyalar olan, paketlenmiş exe dosyaları nasıl açılır?
Açmayacaktır yüksek ihtimalle.açmak istediğiniz dosyanın uzantısını "exe" den "zip" formatına çevirerek açmayı dener misiniz?
Bazı durumlarda açılma şansı olabiliyor, ilk denenmesi gereken yöntem bence.Açmayacaktır yüksek ihtimalle.
Direk .exe dosyasını ayıklayabilir dosya uzantısı değiştirmeye gerek yok.Bazı durumlarda açılma şansı olabiliyor, ilk denenmesi gereken yöntem bence.
Hocam bu işlemi nasıl yapıcam? Winrar kullanıyorum.Paketlenmiş exe dosyalarını açmak için, bilgisayarınızda bir arşivleme programları kurulu olmalıdır. WinRAR ile ayrıştırarak kolayca açabilirsiniz. WinRAR harici yazılım arıyorsanız; 7-Zip, PeaZip, The Unarchiver, IZArc gibi programlar kullanabilirsiniz.
.exe dosyasının üzerine sağ tıklayıp "Winrar ile ayıkla" seçeneğini seçeceksiniz.Hocam bu işlemi nasıl yapıcam? Winrar kullanıyorum.
Eğer exe dosyasının üstüne sağ tıklayıp WİnRAR ile ayıkla seçeneğini görmüyorsanız WinRAR'ı silin ve ardından yükleme işlemlerine başlayın. Yükleme sırasında .exe işaretine tik atın ve WinRAR kurulumunu tamamlayın. Ardından .exe dosyasını ayıklamayı deneyin.Hocam bu işlemi nasıl yapıcam? Winrar kullanıyorum.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.