Soru Sanal makine programı önerisi?

sinistergore666

piyoncuk
Destekçi Üye
Dün biraz yeni programları keşfederken, pc'ye trojen bulaştırdım. Her yer forum chees kadar güvenilir değil maalesef. Bilgisayar yazılımına, ilgi duyduğum bu dönemde, bir çok yazılım denemeleri yapabileceğim, yeni programları deneyebileceğim, deneme tahtası olarak kullanabileceğim, system dosyalarına erişimi sağlayacağım, güvenilir bir sanal makine arıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Özellikle yeni başlayanlar için, VirtualBox veya Parallels Desktop'ı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlar, kullanımı kolay ve güvenilirdir. Ayrıca açık kaynak kodludur.
Teşekkürler hocam. Açık kaynak kodu ne demek hocam? linüx gibi geliştirmeye müsait bir sistem mi demek?

Teşekkürler hocam. Açık kaynak kodu ne demek hocam? linüx gibi geliştirmeye müsait bir sistem mi demek?
Açık kaynak kodlu yazılım, yazılımın kodlarının insanlarla paylaşarak insanlar tarafından düzenlenmesi ve görülmesi ile programın güvenlik açıklarının kapaması, gelişmesi ve güven vermesidir.

Açık kaynak kodlu yazılım, yazılımın kodlarının insanlarla paylaşarak insanlar tarafından düzenlenmesi ve görülmesi ile programın güvenlik açıklarının kapaması, gelişmesi ve güven vermesidir.
anladım hocam çok teşekkürler. Açık kaynak kodlu programlar, serbest kullanıcı desteğinide alır böylelikle. Yani modlanabilir. Duymuştum ama ilk kez merak ettim bilgi için teşekkürler.

Geri