Satranç oynarken kafamızı çalıştırıyoruz Kuranda bile kafanı çalıştır yazıyo sence günah olabilir mi desene.
yokMahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
yokMahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
kısaca değilMahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
değilMahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
bunun hakkında bir ayet veya hadis yok sadece kazanmanın birazda şansa dayalı olduğunu düsündükleri için öyle diyorlarMahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
dinle alakalı olan kısmı şu şekilde seni ibadetten uzak tutacak kadar uğraşırsan o zaman günah olabilir.Mahallemdeki imam sürekli bana haram olduğundan oynamanın dinde yasak olduğundan bahsediyor. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?