4070Yeni yeni yayınlara başladım, izlenecekmiş gibi hissediyorum ama yayınlarda özellikleYeni yeni yayın yapmaya başladım. İzlenecekmiş gibi hissediyorum ama özellikle Kick platformunda drop sorunu yaşıyorum. Her şeyi denedim, en kötü ihtimalle yayında görüntü çamurlaşıyor. AMD Radeon 7700 XT kullanıyorum. Biraz araştırdım ve sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Yayın için önerebileceğiniz ekran kartları var mı?
Not: Eğer sorun AMD ekran kartından kaynaklanmıyorsa veya işlemciden kaynaklı olabileceğini düşünüyorsanız, bu konuda da yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.
4060 tiYeni yeni yayınlara başladım, izlenecekmiş gibi hissediyorum ama yayınlarda özellikleYeni yeni yayın yapmaya başladım. İzlenecekmiş gibi hissediyorum ama özellikle Kick platformunda drop sorunu yaşıyorum. Her şeyi denedim, en kötü ihtimalle yayında görüntü çamurlaşıyor. AMD Radeon 7700 XT kullanıyorum. Biraz araştırdım ve sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Yayın için önerebileceğiniz ekran kartları var mı?
Not: Eğer sorun AMD ekran kartından kaynaklanmıyorsa veya işlemciden kaynaklı olabileceğini düşünüyorsanız, bu konuda da yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.
eğer 2k yayın düşünüyorsan 5070ti alabilirsin güncel olarak en iyi ekran kartlarından birisiYeni yeni yayınlara başladım, izlenecekmiş gibi hissediyorum ama yayınlarda özellikleYeni yeni yayın yapmaya başladım. İzlenecekmiş gibi hissediyorum ama özellikle Kick platformunda drop sorunu yaşıyorum. Her şeyi denedim, en kötü ihtimalle yayında görüntü çamurlaşıyor. AMD Radeon 7700 XT kullanıyorum. Biraz araştırdım ve sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Yayın için önerebileceğiniz ekran kartları var mı?
bence 4070Yeni yeni yayınlara başladım, izlenecekmiş gibi hissediyorum ama yayınlarda özellikleYeni yeni yayın yapmaya başladım. İzlenecekmiş gibi hissediyorum ama özellikle Kick platformunda drop sorunu yaşıyorum. Her şeyi denedim, en kötü ihtimalle yayında görüntü çamurlaşıyor. AMD Radeon 7700 XT kullanıyorum. Biraz araştırdım ve sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Yayın için önerebileceğiniz ekran kartları var mı?