- Konu Yazar
Bir uygulamanın içinde ki, otomatik dosyaların gideceği yere yönlendirme yapan ve içinde mod dosyası, Türkçe dil dosyası vb. dosyalar olan, paketlenmiş exe dosyaları nasıl açılır?
Kafanız karıştı sanırım? indirme linkini verdim ama tekrar verebilirim; https://forumchess.com.tr/resources/universal-extractor-2-indir-exe-dosyalarini-acmak.65/Hocam ue2'yi denedim 5 farklı dosyada denedim, 5'ini de çok iyi açtı. Esasen zaten amacım genel bir soru sormak ve insanlara da bir rehber olmasını sağlamaktı ve amacımda da ulaştım. Winzip, winrar, 7 zip. Bunlarla basit exe dosyaları açılıyor. Lakin iyi paketlenmiş exeleri ue2 bile açamıyor. Bahsettiğim exeyi korumalı gönderdiklerinden Ue2 de açamadı. Bende bu güvenli paketlemeyi iki şeye bağladım. Ya exeyi bilerek bu kadar kilitlediler, içinde ki dosyalar paylaşılmasın diye ya da virüs vardı. Dosyayı mevcut antivirüsüm görmedi. Normalde dll dosyalarını bile virüs olarak görüyordu. Virüs totalde de bir sorun yaşamadım. Demek ki, içeriğin çalınmaması için bu kadar çok paketlemişler diye düşündüm. Ek olarak şunu sorayım hocam, ue2 exe virüs uyarısı verdi. Bende ue2'yi silip, ue2'nin kaynak kodlarını buldum ve notepad++ ile çalıştırdım. Siz nereden buldunuz ue2 exe dosyasını? Link atar mısınız?
Hocam linki ben o zaman göremedim ama şimdi fark ettim. forumlara yabancı olduğumdan kaynaklı, linki aşağılarda arıyorum. Bayağı kocaman indir butonu varmış. Mass effect yamasında da bulamamaştım. Böyle güvenilir siteler çok olmadığından, indir butonları eleye eleye ilerlediğimde, beynim orada ki indir butonu gerçek değil sanmış sanırım. hahaha. Tekrardan kusura bakmayın, tecrübesizliğime verin. Dosyayı akşam kişisel bilgisayarıma indireceğim. Çok işime yarayacak nadide bir program. Tekrardan çok teşekkürler.Kafanız karıştı sanırım? indirme linkini verdim ama tekrar verebilirim; https://forumchess.com.tr/resources/universal-extractor-2-indir-exe-dosyalarini-acmak.65/
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.