- Konu Yazar
Rica ederim iyi oyunlarÇok teşekkür ederim elinize sağlık gerçekten oynamak istediğim rpg türünde, uzay savaş oyunuydu.

Rica ederim iyi oyunlarÇok teşekkür ederim elinize sağlık gerçekten oynamak istediğim rpg türünde, uzay savaş oyunuydu.
Çok teşekkür ederim daha bugün bulduğum bir forumu bu kadar beğeneceğimi hiç sanmazdım, ayrıca yeni gelen biri ile ilgilenen bir yönetici. Teşekkürlerimi sunarım. Ağlamıyorum gözüme kalite kaçtı.Rica ederim iyi oyunlarHerhangi bir sorun olursa yazmaktan çekinmeyin veya herhangi bir oyunda Türkçe yamaya ihtiyacınız olursa lütfen yama istekleri kısmından konu oluşturun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Rica ederim, elimden geldiğince forum ile ilgilenmeye çalışıyorum insanlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor duğrusuÇok teşekkür ederim daha bugün bulduğum bir forumu bu kadar beğeneceğimi hiç sanmazdım, ayrıca yeni gelen biri ile ilgilenen bir yönetici. Teşekkürlerimi sunarım. Ağlamıyorum gözüme kalite kaçtı.
Biz de çok teşekkür ederiz! Bizi sevmeniz ne güzel. Nice günlere inşallah. ForumChess'e hoş geldiniz!Çok teşekkür ederim daha bugün bulduğum bir forumu bu kadar beğeneceğimi hiç sanmazdım, ayrıca yeni gelen biri ile ilgilenen bir yönetici. Teşekkürlerimi sunarım. Ağlamıyorum gözüme kalite kaçtı.
Merhabalar, yama tamamen Türkçedir. Otomatik güncelleme dediğimiz sistem yamadaki tespit ettiğimiz hataları düzeltip burada güncellememizdir. Tek yapmanız gereken dosyaları değiştirmektir. Bildirim ise indirdiğiniz yamaların güncelleme bildirimi gelir sadece.öncelikle çok teşekkürler
yama açıklamasında otomatik güncelleme sistemi ile güncellenir diyor , yani yapılan yama yüzdesi arttıkça benim birşey yapmama gerek kalmadan türkçe yamanın eksik yerleri tamamlanacak mı yoksa yama güncellemesini manuel mi yapacağım?
bide çeviriyi hangi gurup yapıyor acaba?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.