rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 28 Eki 2023 Konu Yazar #31 hsynxs' Alıntı: Dostum setup.bin dosyasını bulamıyorum. Nasıl düzeltmem gerekiyor steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... Amy desk kullanıyor musunuz?
hsynxs' Alıntı: Dostum setup.bin dosyasını bulamıyorum. Nasıl düzeltmem gerekiyor steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla ... Amy desk kullanıyor musunuz?
rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 3 Kas 2023 Konu Yazar #33 Grag0134' Alıntı: böyle bir hata alıyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl?
rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 10 Kas 2023 Konu Yazar #34 LostFearLess kullanıcı adlı kişi Mass Effect Legendary Edition Türkçe Yama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Kasım Ayı Güncellemesi Hatalar düzeltildi bazı çeviri hataları düzeltildi optimize edildi Genişletmek için tıkla ... Güncellemenin devamını inceleyin...
LostFearLess kullanıcı adlı kişi Mass Effect Legendary Edition Türkçe Yama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Kasım Ayı Güncellemesi Hatalar düzeltildi bazı çeviri hataları düzeltildi optimize edildi Genişletmek için tıkla ... Güncellemenin devamını inceleyin...
rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 11 Kas 2023 Konu Yazar #36 mbkilic' Alıntı: elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler
rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 29 Ara 2023 Konu Yazar #38 keskuy77' Alıntı: kuramadım setup yolunu bulamadı Genişletmek için tıkla ... Oyunu hangi platformdan indirdiniz acaba ?
keskuy77' Alıntı: kuramadım setup yolunu bulamadı Genişletmek için tıkla ... Oyunu hangi platformdan indirdiniz acaba ?
rizwfk Administrator Yönetici YardımSever Yama çevirmeni Yayıncı Piyon Vezir Premium Üye İki adımlı doğrulama Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 1,125 30 Ara 2023 Konu Yazar #40 keskuy77' Alıntı: torrentten indirmiştim 93 gb boyut Genişletmek için tıkla ... Sürümler sayfasından diğer sürümleri denermisiniz?
keskuy77' Alıntı: torrentten indirmiştim 93 gb boyut Genişletmek için tıkla ... Sürümler sayfasından diğer sürümleri denermisiniz?